Courses by InstructorBase

Name

Petri Schipper

Location

Limmen

Bio

JaMaRa op school of in je praktijk inzetten?
Als ervaren JaMaRa rekencoach en JaMaRa docent heb ik veel leerlingen in mijn praktijk leren rekenen, daarbij werk ik samen met ouders. Met al mijn onderwijservaring weet ik hoe JaMaRa op school ingezet kan worden. Op meerdere scholen heb ik de implementatie van JaMaRa rekenen begeleid.
Benieuwd hoe JaMaRa werkt? Neem contact met me op en stel je vraag

Mijn praktijk: “De wijze van leren” stimuleert kinderen in hun ontwikkeling. Mijn doel is het leren te vergemakkelijken en de prestaties te verbeteren. We gaan samen op zoek naar de oorzaak en lossen die op met bewegen en nieuwe leerstrategie├źn. Met 25 jaar ervaring als leerkracht in het BO en SO en SBO heb ik een praktijk in Limmen, Noord Holland.

Ik leer door te bewegen! Jij ook? Dat komt doordat de weg van je lichaam naar je brein sneller is dan van je brein naar je lichaam.

U kunt bij mij terecht voor onderzoek, advies, leerondersteuning en training op het gebied van reflexintegratie, psychomotorische vaardigheden, sociaal/emotioneel functioneren, technisch en begrijpend lezen, (werkwoord)spelling, JaMaRa rekenen of studievaardigheden.

About Breincentrum

Breincentrum is gespecialiseerd in opleidingen voor leerkrachten. Breincentrum biedt de ingredi├źnten voor een goede ontwikkeling voor een kind. Wij bieden een brede scholing op het gebied van leer- en ontwikkelingsproblemen.

Breincentrum : The Best courses you get!

Geregistreerd bij:


 

Featured Testimonial

Gisteren heb ik de JAMARA cursus gevolgd bij Fleur. Ik heb ervan genoten en vond het super...Read more

Corine van de Mortel

Kind & Co

Like ons op Facebook

top
X