Angelique Schoeber

Specialist informatie:

Specialist: Angelique Schoeber

Contact gegevens

Bedrijfsnaam: Bewust Bekwaam

Adres:
Ferdinand Bolstraat 43
5914 XN Venlo
netherlands

E-mail: info@bewustbekwaam.nu

Telefoonnummer: 0683552221

Website: https://www.bewustbekwaam.nu

Logo:

Omschrijving:
Leer hoe schoolwerk succesvol aan te pakken!

Bewust Bekwaam helpt jongeren en kinderen die moeite hebben met de aanpak van hun schoolwerk.

Dit doe ik in de regio Venlo met individuele huiswerkbegeleiding, coaching bij het schoolwerk, trainingen en reflexintegratie. Hierbij gaan we uit van de kwaliteiten en talenten van jouw kind. Je kind leert hoe deze kwaliteiten en talenten succesvol in te zetten voor schoolwerk. Leert welke invloed positief denken heeft en hoe dit in te zetten voor schoolwerk én leert nieuwe vaardigheden en leerstrategieën die nodig zijn om in minder tijd het schoolwerk af te hebben en betere resultaten te halen op school.

Behalve begeleiding bij begrijpend lezen, rekenen, spelling en leren leren, besteed ik juist ook aandacht voor mindset en een kind weer in balans brengen. Balans tussen lichaam en brein want veel kinderen verbruiken namelijk veel energie aan hun gedrag en het onbewust corrigeren van hun manier van bewegen. Met behulp van de in Amerika ontwikkelde lichaamsgerichte therapie (Masgutova Neurosensomotorische Reflexintegratie/ MNRI) maak ik gebruik van het vermogen van de zintuigen voor het overbrengen van de juiste informatie naar de hersenen. Door het regelmatig herhalen van eenvoudige oefeningen komen kinderen zo letterlijk sterker in hun schoenen te staan.

Mijn missie is kinderen en jongeren met leerproblemen helpen om ze bewust bekwaam te maken in hun ontwikkelingsgebied waardoor ze hun leerproblemen de baas worden, groeien in hun ontwikkeling en met meer zelfvertrouwen zelfstandiger verder kunnen. Iedere keer dat voor een ouder of kind kwartjes op de plek vallen en soms zelfs emotioneel worden als ze zien en begrijpen waardoor het komt dat het kind het moeilijk heeft op school en ik hen kan helpen, is een stap dichterbij het bereiken van mijn missie.

Bij Bewust Bekwaam groeien kinderen in hun ontwikkeling, ze krijgen meer zelfvertrouwen, worden zelfstandiger en zijn succesvoller op school.

Specialismen

  • Visueel screener & trainer
  • Ruimtelijk zicht en inzicht Coach
  • Student RMTi level 1 & 2
  • Student RMTi Face the Fear
  • Student RMTi level 3

Visueel screener & trainer
Ruimtelijk zicht en inzicht Coach
Student RMTi level 1 & 2
Student RMTi Face the Fear
Student RMTi level 3