Anouk Uitslag

Specialist informatie:

Specialist: Anouk Uitslag

Contact gegevens

Bedrijfsnaam: Praktijk Kindercoaching & RT Anouk Uitslag

Adres:
Vilsterkamp 18
7721 WH Dalfsen
netherlands

E-mail: anouk.uitslag@gmail.com

Telefoonnummer: 06-26692959

Website: https://www.kindercoach-rt.nl

Logo:

Omschrijving:
Mijn naam is Anouk Uitslag, in oktober 2014 ben ik gestart met mijn praktijk voor kindercoaching en remedial teaching. Ik heb twintig jaar onderwijservaring en gaf t/m schooljaar 2018/2019 les aan de midden- en bovenbouw van een basisschool en begeleidde ik de bovenschoolse plusklasleerlingen van PCO Dalfsen en omstreken.
Het heeft mij altijd geboeid hoe kinderen denken en hoe zij zich ontwikkelen. Na verschillende onderwijs gerelateerde studies werd ik enorm enthousiast door de opleiding tot kindercoach. Hier heb ik geleerd om medereiziger te zijn. Niet ik bepaal de doelen en op welke wijze die worden bereikt, dat bepaalt de cliënt zelf. Want alleen wanneer je zelf gemotiveerd bent, kom je tot leren.
In mijn logo is een vuurtoren te zien dat een bootje helpt de koers te bepalen. Maar uiteindelijk bepaalt het bootje zelf welke vaarroute het neemt. Gebruik makend van de kracht van de elementen bereikt het bootje zijn doel. Vertrouwen hebben in je eigen kracht, dat is een kwaliteit. Maar soms heeft een kind de kracht van een ander nodig, om daarna zelf weer op eigen kracht verder te kunnen gaan. Met concreet materiaal gecombineerd met bewegen en ontspanning gaan we samen aan de slag en gaan we op zoek naar wat helpend is voor uw kind.

Specialismen

  • JaMaRa Rekencoach
  • WoordBeeldTrainer Coach
  • Movement Based Learning Coach

JaMaRa Rekencoach
WoordBeeldTrainer Coach
Movement Based Learning Coach