Karin vd Wittenboer

Specialist informatie:

Specialist: Karin vd Wittenboer

Contact gegevens

Bedrijfsnaam: Kinderpraktijk-Weert

Adres:
Boshoverbeek 46
6006LP Weert
netherlands

E-mail: karin.wittenboer@hotmail.com

Telefoonnummer: 0638274867

Website: http://www.kinderpraktijk-weert.nl

Logo:

Omschrijving:
Elk kind lekker in z'n vel !

Dat gun je toch iedereen? Maar wat als dat niet het geval is? Soms is er een duidelijke klacht, en kun je gericht hulp zoeken. Vaak heb je al een lange zoektocht naar de mogelijke oorzaak achter de rug, maar een echte oplossing was er steeds niet. Bedplassen, weigeren te eten of nooit zin hebben om mee te spelen met kinderen in de buurt. Doodsbang zijn voor een hond of jarenlang wakker worden door nachtmerries. Weinig zelfvertrouwen hebben. Kinderen die pesten of gepest worden. Een kind dat de dood van een ouder niet kan verwerken. Concentratieproblemen of een leerachterstand. Slechts een aantal voorbeelden van concrete en serieuze problemen van kinderen die soms al jarenlang duren. Geen problemen waar kant en klare oplossingen voor zijn. School en ouders hebben al het mogelijke gedaan wat van hen verwacht mag worden en toch blijft er dat gevoel dat je je eigen kind niet echt hebt kunnen helpen . . . . . . Er kan veel misgaan in een jong leven. Sommige kinderen kunnen er goed mee omgaan maar een aantal krijgt klachten van uiteenlopende aard. Soms kunnen die zelfs op latere leeftijd ontstaan omdat de negatieve ervaringen nooit verwerkt zijn. Het ‘rugzakje’ is dan overvol met negatieve ervaringen.

Mijn werkwijze is holistisch, en erop gericht om die rugzak met overbodige ballast leeg te maken. Ik onderzoek wanneer een eventuele emotionele blokkade is ontstaan en ga vervolgens gericht daaraan werken met verschillende technieken en therapieën die mij ter beschikking staan, zoals kindercoaching, reflexintegratie, kinderhypnose, speltherapie of EMDR. Vaak zijn dat eenmalige sessies. In andere gevallen is een aanpak als gezin- en kindercoach doeltreffend. In mijn praktijk ontvang ik kinderen in een kindvriendelijke omgeving waardoor ze zich doorgaans snel op hun gemak voelen en ik goed contact met hen kan maken. Ik heb goede resultaten bereikt met kinderen met selectief mutisme, dyslexie, overprikkeling, overgevoeligheid, hooggevoeligheid, slaapproblemen, angsten, buikpijn, zindelijkheidsproblemen en onbegrepen fysieke klachten.

Ook volwassenen met onbegrepen klachten kunnen door mij vaak geholpen worden. Neem contact met me op voor een afspraak en we gaan aan de slag.

Liefs, Karin van den Wittenboer

Specialismen

  • Visueel screener & trainer
  • Student RMTi level 1 & 2
  • Student RMTi School Readiness
  • Masterclass Bioptor
  • Student RMTi level 3

Visueel screener & trainer
Student RMTi level 1 & 2
Student RMTi School Readiness
Masterclass Bioptor
Student RMTi level 3
RMTi Reflexintegratie Behandelaar i.o