Simone de Visser – de Jong

Specialist informatie:

Specialist: Simone de Visser – de Jong

Contact gegevens

Bedrijfsnaam: Bij Simone, kinder- en jongerentherapie | ouderbegeleiding

Adres:
Vijverlaan 7
5691ER Son en Breugel
netherlands

E-mail: Simone@Bij-Simone.nl

Telefoonnummer: 06-24121199

Website: http://www.Bij-Simone.nl

Logo:

Omschrijving:
Heb je een probleem en kom je er zelf even niet meer uit? Kun je daarbij wel hulp gebruiken? Mijn naam is Simone de Visser en ik help je graag om de problemen op te lossen of een manier te vinden er mee om te gaan. Dit doe ik spelenderwijs, waarbij ik spelen, tekenen, schilderen of iets anders wat jij leuk vindt inzet als hulpmiddel. Dit alles in een veilige en vertrouwde omgeving.

Ben je tussen de 6 en de 20 jaar, of is je kind in die leeftijd en heb je hulp nodig? Bel me dan voor een afspraak. Als je nog twijfelt, dan kan je ook bellen. Aan de telefoon kun je zelf ervaren of ik de juiste persoon ben die jou kan helpen.

Ik ben opgeleid om kinderen en jongeren zoals jij te helpen om beter om te kunnen gaan met allerlei problemen. Als je bijvoorbeeld gepest wordt, hooggevoelig bent, een beelddenker bent, weinig zelfvertrouwen hebt of ergens bang voor bent. Ik waardeer je om wie je bent, ik luister naar wat jij te vertellen hebt, ik heb respect voor wat je al geprobeerd hebt om het probleem op te lossen. Jij hebt de oplossing voor het probleem in je, samen gaan we deze oplossing voor jou vinden.

Specialismen

  • DominantieMatrix Coach
  • Lateralisatie Coach

DominantieMatrix Coach
Lateralisatie Coach