Testimonial 1

Cursus tot JaMaRacoach gegeven door Fleur Giesen.

Ik werd hartelijk ontvangen en kwam in een lokaal waar alle tafels gericht waren naar een scherm met daarop een powerpoint presentatie. We waren met 12 cursisten en kregen de ruimte om tijdens de presentatie vragen te stellen of opmerkingen te maken. Fleur ging hier steeds vakkundig op in en legde ons alles heel helder uit.

In de ochtend kregen we veel theorie en we kregen veel te horen over de achtergronden en het ontstaan van JaMaRa. Af en toe werden we zelf uitgedaagd om praktijkopdrachten te doen om ons een beter inzicht te geven.

In de middag kregen we wat meer praktijk en oefenden we in tweetallen met de materialen van JaMaRa. Dat vond ik eigenlijk wel het leukste stuk, want dan krijg je gevoel voor wat de bedoeling is. Fleur liep rond om ons te helpen als we niet zo goed wisten hoe we het moesten aanpakken en gaf waar nodig tips.

Ik vond alles goed geregeld. We kregen op tijd pauzes om even bij te komen van alle theorie en er was steeds voldoende te drinken. Op de tafels had Fleur ook alle papieren en materialen al klaargelegd, dus we konden alles direct bij binnenkomst bekijken.

Ik vond het ook heel fijn dat Fleur deze cursus in de vakantie wilde geven. Nu kon ik er makkelijker naartoe en hoefde ik geen klanten af te zeggen.

Fleur bedankt voor je enthousiasme en goede uitleg.

Erica Kruijk Remedial teaching praktijk EKKO

About Breincentrum

Breincentrum is gespecialiseerd in opleidingen voor leerkrachten. Breincentrum biedt de ingrediënten voor een goede ontwikkeling voor een kind. Wij bieden een brede scholing op het gebied van leer- en ontwikkelingsproblemen.

Breincentrum : The Best courses you get!

Geregistreerd bij:


 

Featured Testimonial

Ik heb RMTI level 1 & 2 gevolgd. Ik heb genoten van alle drie de trainingsdagen en van de...Read more

Nina Baldini

Veel geleerd.

Like ons op Facebook

top
X