Zoek jouw Opleidingen

Algemeen:

Terugkomdag

Heb jij al een opleiding bij Breincentrum® gevolgd? Kom dan naar deze jaarlijkse terugkomdag voor oud-studenten!

Op deze dag kunnen we met elkaar netwerken, zien we elkaar weer even live als collega’s en horen jullie de nieuwste ins- en outs van Breincentrum. 

Zo kunnen we ons samen verder ontwikkelen en delen we dezelfde passie: kinderen en volwassenen verder helpen in hun ontwikkeling!

Ieder jaar zal er een nieuw thema gekozen worden dat op deze dag aan bod komt.

Inhoud:

Terugkomdag schooljaar 2024-2025:

De inhoud van de terugkomdag wordt door de studenten mede bepaald.

Geef graag na inschrijving, per e-mail voor 01-01-2025 aan wat je graag besproken wilt zien op deze dag.

Denk hierbij aan:

  • Uitwisseling van hoe je de onderdelen van de jaaropleiding tot Psychomotorisch leer- en gedragsspecilialist kunt inzetten binnen je school.
  • De nieuwste ins-en outs van Breincentrum, vernieuwingen van onze methoden.
  • Oefenen met de RMTi reflexintegratie oefeningen. Nog een keer verfijnen en herhalen van de oefeningen.
  • …….

Prijzen en details:

Wie kan aan de terugkomdag deelnemen: 

Alle oud-studenten die een opleiding bij Opleidingscentrum Breincentrum® hebben gevolgd.

Inbegrepen: 
Een heerlijke luxe lunch.

Lestijden: Tijden zijn van 09.15u (inloop), 09.30u start tot 15.30u einde van de terugkomdag. 

Prijs terugkomdag: 99 euro.

Accreditaties en erkenning (en):

Geaccrediteerd door de kmo-portefeuille:

Opleidingscentrum Breincentrum® biedt opleidingen aan voor psychomotorisch therapeuten, kinderkinesitherapeuten, ergotherapeuten, kinderpsychotherapeuten, logopedisten en psychologen. Ook voor zorgbegeleiders zijn deze opleidingen heel interessant. De opleidingen staan open voor iedereen die werkzaam is op dit terrein.

Wil jij ook jouw Vlaamse bedrijf laten groeien en naar een hoger niveau brengen? Laat je dan bijscholen bij Breincentrum®.

Wij zijn geaccrediteerd door de kmo-portefeuille, waardoor je als Belgische ondernemer financiële steun kunt krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet kan dat deze opleiding zijn. Wil jij ook de kwaliteit van je bedrijf verbeteren, schrijf je dan in voor de jaaropleiding tot “Psychomotorisch leer- en gedragsspecialist”.

Indien je een eigen bedrijf hebt in België en met de kmo-portefeuille betaalt, het registratienummer van Opleidingscentrum Breincentrum® is DV.0237638

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is €7.500 euro.

Lees hier hoe de subsidieaanvraag in zijn werk gaat: https://vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille/subsidies-aanvragen-en-ontvangen

Meer informatie vind je op de website van kmo: https://vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille

Kijk hier in een filmpje hoe het in zijn werk gaat:

Breincentrum biedt CRKBO gecertificeerd beroepsonderwijs:

Wat houdt CRKBO-erkenning in?
Breincentrum is gecertificeerd door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). Met deze erkenning en opname in het CRKBO is Breincentrum een erkende instelling voor kort beroepsonderwijs.
Het CRKBO heeft de kwaliteit van onze organisatie getoetst. Aan de orde kwamen aspecten als de administratieve organisatie, kwaliteitseisen van cursussen en trainers, communicatie met opdrachtgevers en klanten, klachtenprocedures et cetera. Met de certificering geeft CRKBO aan dat Breincentrum aan alle gestelde criteria voldoet; klanten kunnen rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.
De registratie in het CRKBO is het gevolg van een audit die door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) is uitgevoerd. De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van NRTO v/h PAEPON en de gedragscode van VOI.
Als gevolg van deze CRKBO registratie zijn alle cursussen en opleidingen van Breincentrum vrijgesteld van BTW.

Breincentrum is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland. Zij staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Breincentrum® bezit het NRTO-keurmerk.

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Breincentrum® voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk.

Inschrijven (data en locatie):

Datum Locatie Instructeur Prijs Inschrijven
10-06-2025 Wijchen in Nederland Fleur Giesen € 99,00