Recensies

“Ik heb met ontzettend veel plezier de jaaropleiding tot psychomotorisch leer- en gedragsspecialist bij Fleur in Wijchen gevolgd. Deze opleiding sluit geweldig aan bij mijn eerder gevolgde opleidingen, waaronder o.a. Master SEN Remedial Teaching en Master SEN Dyslexiespecialist. De jaaropleiding biedt mij meer mogelijkheden om verder te kunnen kijken dan alleen de cognitie. Kijken naar het kind als geheel. Kijken naar de voorwaarden om tot leren en ontwikkeling te kunnen komen. Fijn om een completer beeld dan voorheen te kunnen verkrijgen om zo de (RT-)behandeling en begeleiding optimaal te kunnen afstemmen op de hulpvraag. Het was een feestje om maandelijks in de schoolbanken bij Fleur te zitten en al het geleerde direct ook in de praktijk in te kunnen zetten. Ik raad de opleiding van harte aan!”

Hilma Muit

Aanbevolen.

Ik heb RMTI level 1 & 2 gevolgd. Ik heb genoten van alle drie de trainingsdagen en van de dames, Gaynor en Fleur. Veel geleerd, zin om te beginnen en kinderen verder te helpen. Thank you ladies! (PS De lunch was heerlijk en Fleur is een prettige gastvrouw, alles tot in de puntjes geregeld!)

Nina Baldini

Veel geleerd.

Inspirerend! Geweldig die jaaropleiding! Het laat alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Er gaat een wereld voor me open, op een andere manier kijken naar leerproblemen en zo logisch! Fleur is een fijn mens! Ze weet de stof goed over te brengen en weet waar ze het over heeft. De ruimte is prettig en de lunch goed! Wat mij betreft een echte aanrader!

Esther Boonstra

Geweldig die jaaropleiding!

Met veel plezier heb ik de jaaropleiding gevolgd. De lessen waren een mooie aanvulling op mijn kennis. Fleur is inspirerend en kan haar brede kennis goed overbrengen op de groep. De lesruimte was prettig en de lunch top! Dankjewel Fleur, tot snel!

Manja Matthijsse

Veel plezier!

De jaaropleiding is een echte aanrader!! Fleuris een kei in het doorgeven van al haar kennis en methodes om kinderen het juiste recept voor succesvol leren te bieden. In de afgelopen jaren heb ik dankzij haar en wil Missot een succesvolle praktijk opgezet. Eén van mijn eerste cursussen was de JaMaRa training van Wil Missot. Mijn eerste klanten heb ik goed op weg kunnen helpen met JaMaRa en vervolgens werd ik uitgenodigd op scholen om kinderen te begeleiden met rekenen. Dat smaakte naar meer, en ook in de afgelopen tijd heb ik alle andere cursussen gevolgd, inmiddels door Fleur Giesen gegeven en overgenomen. Zij heeft de cursussen een moderne update gegeven. Mijn complimenten daarvoor. Als JaMaRa docent heb ik de ontwikkeling van de JaMaRa rekencoachcursus op de voet gevolgd. Wat een spectaculaire stappen heeft Fleur ondernomen om er een heel praktisch en gedegen opleiding van te maken. De aangeboden oefeningen, cursusinhoud en kennis van Fleur van haar jaaropleiding is heel gedegen. Zij is bescheiden, staat open voor ontwikkelingen, vragen en onderlinge kennisoverdracht. Zij is heel vaardig op het gebied van de reflexintegratie en weet veel over het leren en bewegen.

Petri Schipper

Psychomotorisch leer- en gedragsspecialist.

0

0

Ik heb de cursussen van de jaaropleiding als heel leuk en zinvol ervaren. Een welkome aanvulling op mijn kennis en direct toepasbaar in de praktijk. Fleur is enthousiast, weet vragen zeer deskundig te beantwoorden en is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De praktijk is super mooi en een goed voorbeeld hoe je eigen praktijkruimte goed te gebruiken. Een aanrader!

Renate Kalf

Cursist Jaaropleiding

Cursus tot JaMaRacoach gegeven door Fleur Giesen. Ik werd hartelijk ontvangen en kwam in een lokaal waar alle tafels gericht waren naar een scherm met daarop een powerpoint presentatie. We waren met 12 cursisten en kregen de ruimte om tijdens de presentatie vragen te stellen of opmerkingen te maken. Fleur ging hier steeds vakkundig op in en legde ons alles heel helder uit. In de ochtend kregen we veel theorie en we kregen veel te horen over de achtergronden en het ontstaan van JaMaRa. Af en toe werden we zelf uitgedaagd om praktijkopdrachten te doen om ons een beter inzicht te geven. In de middag kregen we wat meer praktijk en oefenden we in tweetallen met de materialen van JaMaRa. Dat vond ik eigenlijk wel het leukste stuk, want dan krijg je gevoel voor wat de bedoeling is. Fleur liep rond om ons te helpen als we niet zo goed wisten hoe we het moesten aanpakken en gaf waar nodig tips. Ik vond alles goed geregeld. We kregen op tijd pauzes om even bij te komen van alle theorie en er was steeds voldoende te drinken. Op de tafels had Fleur ook alle papieren en materialen al klaargelegd, dus we konden alles direct bij binnenkomst bekijken. Ik vond het ook heel fijn dat Fleur deze cursus in de vakantie wilde geven. Nu kon ik er makkelijker naartoe en hoefde ik geen klanten af te zeggen. Fleur bedankt voor je enthousiasme en goede uitleg.

Erica Kruijk

Remedial teaching praktijk EKKO

Afgelopen woensdag de JaMaRa rekencursus gevolgd bij Fleur. Geweldig! Heel leerzaam en toepasbaar! Ik popel om er mee aan de slag te gaan! Dank je wel, Fleur!!!

Marina Cornelissen

RT Praktijk eXtra

Afgelopen vrijdag de laatste module (schrijfmotoriek) gevolgd van de NLSjaaropleiding. Deze keer bij Fleur. Veel nieuwe inzichten rijker, de puzzel is nu compleet en ik kan aan de slag! Echt een aanrader om leeruitdagingen bij de basis aan te pakken.

Trudie van Megen

Praktijk ViaMij

Gisteren heb ik de JAMARA cursus gevolgd bij Fleur. Ik heb ervan genoten en vond het super interessant. Bedankt Fleur voor je heldere uitleg! Tot 31 oktober

Corine van de Mortel

Kind & Co

Gisteren heb ik de JaMaRa reken cursus gehad gegeven door Fleur. Wat een leerzame dag! En ook heel goed toe te passen in de praktijk. Ik hou me aanbevolen voor een eventuele terugkomdag.

0

Leerkracht

About Breincentrum

Breincentrum is gespecialiseerd in opleidingen voor leerkrachten. Breincentrum biedt de ingrediënten voor een goede ontwikkeling voor een kind. Wij bieden een brede scholing op het gebied van leer- en ontwikkelingsproblemen.

Breincentrum : The Best courses you get!

Geregistreerd bij:


 

Featured Testimonial

De jaaropleiding is een echte aanrader!! Fleuris een kei in het doorgeven van al haar kennis en...Read more

Petri Schipper

Psychomotorisch leer- en gedragsspecialist.

Like ons op Facebook

top
X