Recensies

Hilma Muit

Aanbevolen

“Ik heb met ontzettend veel plezier de jaaropleiding tot psychomotorisch leer- en gedragsspecialist bij Fleur in Wijchen gevolgd. Deze opleiding sluit geweldig aan bij mijn eerder gevolgde opleidingen, waaronder o.a. Master SEN Remedial Teaching en Master SEN Dyslexiespecialist. De jaaropleiding biedt mij meer mogelijkheden om verder te kunnen kijken dan alleen de cognitie. Kijken naar het kind als geheel. Kijken naar de voorwaarden om tot leren en ontwikkeling te kunnen komen. Fijn om een completer beeld dan voorheen te kunnen verkrijgen om zo de (RT-)behandeling en begeleiding optimaal te kunnen afstemmen op de hulpvraag. Het was een feestje om maandelijks in de schoolbanken bij Fleur te zitten en al het geleerde direct ook in de praktijk in te kunnen zetten. Ik raad de opleiding van harte aan!”

Barbara Muller-Rovers

Aanbevolen

Net klaar met de jaaropleiding. Volop bezig met RMTi.
Dolenthousiast en zin om nog meer te leren.
Een echte aanrader voor iedereen die meer kennis wil hebben over uitdagingen die een mens kan hebben en hoe je daarbij kan ondersteunen.
De lunch is altijd goed verzorgd en de mensen zijn erg aardig.
Fleur neemt de tijd om al je vragen te beantwoorden.
Kortom een warm nest om meer te leren.
Ik zeg: Doen.
Bedankt voor alles, Fleur. We’ll meet again!

Esther Boonstra

Geweldig die jaaropleiding!

Inspirerend! Geweldig die jaaropleiding! Het laat alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Er gaat een wereld voor me open, op een andere manier kijken naar leerproblemen en zo logisch! Fleur is een fijn mens! Ze weet de stof goed over te brengen en weet waar ze het over heeft. De ruimte is prettig en de lunch goed! Wat mij betreft een echte aanrader!

Dominique Mollen

Ik heb de opleiding psychomotorisch leer en gedragsspecialist afgelopen jaar gevolgd. Ik heb ontzettend veel geleerd en een hele andere kijk gekregen waardoor leer en gedragsproblemen kunnen ontstaan. Fleur is een hele fijne en kundige docent. Er is bij alle modules een fijne afwisseling tussen de theorie en de praktijk waarmee je de dag erna meteen aan de slag kunt. Ik zou me graag nog verder willen verdiepen en ga dat zeker bij het breincentrum doen!

Nina Baldini

Veel geleerd

Ik heb RMTI level 1 & 2 gevolgd. Ik heb genoten van alle drie de trainingsdagen en van de dames, Gaynor en Fleur. Veel geleerd, zin om te beginnen en kinderen verder te helpen. Thank you ladies! (PS De lunch was heerlijk en Fleur is een prettige gastvrouw, alles tot in de puntjes geregeld!)

Dorothé Rorijs – van Petersen

Mijn kijk op ontwikkeling echt veranderd!

Breincentrum is een kleinschalig opleidingscentrum met vele interessante cursussen en ook een jaaropleiding. Ik heb net de jaaropleiding afgerond en ik kan zeggen dat het eindelijk een opleiding/ cursus is die echt inhoud heeft en vernieuwd was voor mij. Het heeft mijn kijk op de ontwikkeling van kinderen echt veranderd. Ik ben blij dat ik Fleur heb leren kennen. Een aanrader voor een ieder die kinderen verder wil hebben in zijn of haar ontwikkeling.

Martha Loonstra

Het afgelopen jaar heb ik met veel enthousiasme de jaaropleiding Psychomotorisch leer- en gedragsspecialist bij het Breincentrum in Wijchen gevolgd. Wat een ontzettende mooie en inspirerende opleiding! Het heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven. Hoe belangrijk het is om eerst een goed fundament te leggen voor de ontwikkeling van een kind. Ik heb geleerd dat er bij kinderen met leer- en/of gedragsproblemen vaak ingrediënten missen in het fundament. Als het fundament niet goed gelegd is, kan er ook niet goed worden gebouwd.
Door het behalen van mijn diploma hoop ik binnenkort met deze nieuwe inzichten kinderen in mijn eigen praktijk “Het LeerFUNdament” te kunnen helpen om samen eerst aan het fundament te bouwen.
Fleur, bedankt voor de ontzettend leuke en vooral leerzame dagen! Bedankt voor al jouw kennis die jij op een hele fijne en enthousiaste manier hebt weten over te brengen.
Daarnaast waren de dagen ook altijd goed verzorgd, waaronder altijd een heerlijke lunch. Hartelijk dank daarvoor.
Kortom: Een echte aanrader!

Els Stikkel

Inmiddels 3 niveaus RMTi gevolgd bij het Breincentrum van Fleur. Wat een fijne mensen daar. Duidelijke uitleg en veel praktijk. Als je geïnteresseerd bent in deze materie kan ik deze plek van harte aanbevelen.
Het leuke is ook dat je soms letterlijk in hele nieuwe posities wordt gezet 😅
Ik kom weer terug hoor!
Els